За Хотелот Локација Цени Контакт  
 
 
.:: Цени ::.
 
 

Ноќевање со доручек

Полу

пансион

Полн

 пансион

1/2 15 20 25 €
1/1 19 26 31
 

*Лица до 7 години плаќаат 50 % од цената на пансионот.

*Лица од 7 до 10 години плаќаат 70 % од цената на пансионот.

*Агенциска провозија 7 %

*Гратис 1/25

*Туристичка такса 40 ден

Посебни погодности

*Лица кои престојуваат во хотелот повеќе од десет дена, за секој нареден ден користат попуст од 15 %

*Плаќање по договор - на рати

 
 
За Хотелот
Локација
Цени
Контакт
 
Член на:

Design by