За Хотелот Локација Цени Контакт  
 
 
.:: Контакт ::.
 

Информации и Резервации:
Tel. ++389 46 781 089
Tel/fax: ++389 46 781 086

E-mail: hotelgaleb@hotmail.com

 

Mob.: ++389 (0)70 26 11 75
++389 (0)70 51 51 64
Albanian ++389 (0)70 70 81 13
English ++389 (0)70 36 20 75
++389 (0)71 24 14 49

 
 
За Хотелот
Локација
Цени
Контакт
 
Член на:

Design by