За Хотелот Локација Цени Контакт  
 
 
.:: За хотелот ::.

  Хотел ПЛАЖА се наоѓа во самиот центар на градот на

  поезијата - Струга покрај брегот на Охридското езеро, богат

  со песочни плажи.

Хотелот располага со 25 соби со 50 легла, ресторан со 120 седишта, аперитив бар и тераса со поглед кон езе-рото со 250 седишта.

 
 
За Хотелот
Локација
Цени
Контакт
 
Член на:

Design by